Over ons

Na jaren van ervaring in gerenommeerde zaken ( Apriori, Hof van Cleve, Onder de toren...) ben ik in 2007 begonnen met de formule van kok aan huis en de gastentafels in L'ecume des jours. Daar heb ik samen met Sophie en Michel een pracht van een tijd beleefd, nieuwe vrienden gemaakt en gezellige tafelmomenten gehad. Ik ben daar heel dankbaar om.

In 2016 nam ik een nieuwe stap en begon ik mijn eigen kookatelier in het pittoreske Hansbeke. Van een prachtige woning in de stad, gaan de gastentafels vanaf nu door in een typische Hansbeekse hoeve van 1894 met wit-blauwe luikjes. Met onze prachtige tuin is het hier de ideale plek om tot rust te komen. Aan de gastentafel genieten we van het leven, we koken, proeven en genieten van elkaars gezelschap.

We doen het rustig aan, van het moment dat u langs de statische poort onze tuin binnenrijdt staat de tijd eventjes stil en kan u genieten van de rust en het landelijke leven.

Kom binnen en geniet van alles wat u overkomt.

Bruno en Ellen

You can design, create and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.